Har du spørgsmål til vores hold?

Med gode og velforberedte instruktører på alle hold, sikrer vi dig en god og stemningsfyldt træning med højt humør og et godt udbytte! Har du spørgsmål til holdene, er du altid velkommen til at spørge vort personale eller henvende dig på hurup@sportogfitness.dk

Download vores app

Med vores app kan du nemt og let booke dig på vores mange holdaktiviteter. Du logger ind med dit medlemsnummer og de 4 første cifre i dit cpr-nummer. Har du ikke dit medlemsnummer, så skal du blot henvende dig til receptionen eller skrive en mail til hurup@sportogfitness.dk. Du kan hente app’en her.

Holdbeskrivelser

Seniorklub

Her er det sociale mødested for den modne motionist. Fokus ligger på forbedring af mobilitet, motorik, balance samt koordinationen. Holdet er bygget op som følger: Fælles indledende øvelser – individuelt forløb – fælles afslutning – Kaffe.

XHit opstart

Vi starter på begynderniveau og øger intensiteten gradvist. Du lærer at træne med egen kropsvægt, kettlebells og mange andre spændende redskaber.
Fokus ligger på at forbedre dig på dit niveau. XHit benytter sig af den nyeste træningsviden omkring intervaltræning og styrketræning. Det er kort – hårdt og effektivt. Alle er velkomne og alle kan være med.